May
13
2015

Talpon a komplett Hungaroring.

A YouTube-on mazsolázgatva rengeteg “Humans are awesome” videóval találkozhatunk, amelyekben földöntúli képességekkel felruházott embertársaink brillírozásait követhetjük nyomon. Tulajdonképpen mindenkinek megvan a maga szuper ereje. Szoktuk is mondani néha, – kissé rezignáltan talán – hogy igazi született tehetségek is élnek köztünk.

_MG_01971

Itthon időnként előszeretettel játszuk ki a “magyar vagyok” kártyát, „balsorsunkra” hivatkozva. Tudom, hogy nem könnyű a Kárpát-medence honi lányának/fiának lenni, ugyanakkor “teher alatt nő a pálma”. Amennyiben lehetek ennyire szubjektív – én mindig is hittem abban, hogy ha elég affinitásod van valami iránt, akkor már csak rohadtul sokat kell dolgoznod ahhoz, hogy sikeres legyél.

Content not available.
Please allow cookies by clicking Accept on the banner
A tartalom nem elérhető
A tartalom megtekintéséhez engedélyezned kell a sütiket, ide kattintva.

Büszkék vagyunk minden magyar sikerre, amit nemzetünk színeiben értek és érnek el honfitársaink. A 42BIT stábja pedig kiváltképpen arra, hogy ezt a mérhetetlen szeretetet és büszkeséget közvetíthette több tízezer Michelisz-rajongó felé! Hozzáadott tartósítószer és cukor nélkül állíthatom, amit a Zengő csapat csinál a pályán, az képes arra, hogy a kétszer 12-15 körös versenyekre több ezer magyar szívét szinkronba hangolja!

Norbinak pedig köszönjük, hogy olyan amilyen! Továbbá a Hungaroring műszaki osztályát innen csókoltatjuk!

Szólj hozzá!